Savaş Takımı Kahramanları 2 Oyunu

Oyun Açıklaması

Savaş Takımı Kahramanları 2 Oyunu

Amaç: Savaş alanında takım çalışmasını bilmeyene yer yoktur. Ya beraber savaşacaksınız ya da beraber öleceksiniz!

15 bölümlük harika bir savaş oyunu. 5 farklı sınıf arasından istediğin asker sınıfını seç ve savaşa başla.

The Expendables 2 Oyununu Nasıl Oynarım?

  • Ok tuşları ya da WASD tuşları ile haritada gezin.
  • Fareni dolaştırarak bakın.
  • Boşluk tuşu ile zıpla.
  • Fare ile nişan al ve sol fare tuşu ile ateş et.
  • S ya da Aşağı Ok tuşu ile eğil.
  • Q ya da Shift tuşları ile silah değiştir.
  • R tuşu ile şarjörü doldur.

Savaş Takımı Kahramanları 2 Oyunu İpuçları

  • Uzayda iken daha yükseğe zıplarsın.
  • Her zaman kafaya nişan almaya çalış.
  • Şarjör doldururken sabit durma.
  • Basılı tutarak ateş etme, aralıklı olarak ateş et. İsabet oranını arttırırsın.

Nathan, The Engineer (Mühendis)

Kanadalı ve 33 yaşında. 12 orduya hizmet ettikten sonra görevinden ayrıldı ve yıllar süren eğitimleri sonucunda taktiksel ve teknik yeteneklerini geliştirdi.


Rolü: Nokta Adamı / Destek


  • Orta menzilli silahlar kullanır. Bir dizi araç gereçe ve Sentry Turret'a sahiptir. Savaş alanında etkin rol oynar ve takımını devamlı olarak korur.

Dex, The Mercenary (Paralı Asker)

Amerikalı ve 42 yaşında. Dex takım arkadaşları ile sıcak bir bağa sahip değildir. Sadece savaş alanında agresif saldırıları için kiralanmıştır. Yıllarca kahramanlarla beraber savaştı. Dex sadece para için savaşır.


Rolü: Ağır Silahlar / Yalnız Kurt


  • Ağır silahları ve patlayıcıları ile beraber Dex'in savaş stilini kendine özgüdür. Sayısız düşmana karşı tek başına karşı gelebilir.

West, General (General)

İngiliz ve 51 yaşında. Savunma sekterliğini görevinden nedeni belli olmayan sebeplerden ötürü ayrıldı. Kariyerini kısa tuttu ve kahramanların arasına katıldı. Çünkü kendine bildiği yolların dışında bir yol çizmek istiyordu.


Rolü: Kritik / Hızlanmalar


  • Yakın dövüşte çok başarılıdır. Düşmanının zayıf noktasını bulur ve buradan saldırır. Ayrıca geçmişteki liderlik becerileri onu takımın en önemli parçalarından biri yapar.

Jyn, Sniper (Tetikçi)

Koreli ve 23 yaşında. Jyn her zaman gez, göz, arpacık olayını bildi ve oyun oynamaya bayılıyordu. Ordu onun yeteneklerini kısa sürede keşfetti ve onu da kahramanların arasına aldı.


Rolü: Yüksek Hasar / Süikast


  • Jyn düşmanın zayıf noktasını bulur ve buraya saldırır. Onun oyun geçmişi savaş alanında ona eşsiz yararlar sağlar.

The Juggernaut, name unknown (bilinmiyor)

Yeri ve yaşı bilinmiyor. Nereden geldiği ve ne yaptığı tam olarak bilinemiyor. Kahramanlar onu sadece en zorlu görevlerde kullanıyor. Adı bilinmiyor ama boyu ve ağırlığı yüzünden ona Kule diyorlar.


Rolü: Yakın Mesafe / Tank


  • Ağır korumaları ve yakın dövüş bilgisi sayesinde savaş alanında kimse ona yakın olmak istemiyor.